TIPOS vlani predal rekordné množstvo stieracích žrebov

23.01.2012 Celý región

BRATISLAVA 23. januára (WBN/PR) - Uponáhľaný životný štýl a okamžité očakávanie výhry sa pravdepodobne podpisuje pod obľubu stieracích žrebov. „Súčasní hráči chcú vedieť hneď, či niečo vyhrali. Pravdepodobne aj preto spoločnosť TIPOS zaznamenala neuveriteľný nárast v predaji stieracích žrebov. V roku 2011 sme ich predali až takmer 39 miliónov kusov. Rok predtým to bolo menej, približne o 10 miliónov žrebov, ale už aj vtedy to bol fantastický výsledok. V okamžitých lotériách sme vlani splnili plán z pohľadu výnosov na viac ako 140 %,“ informoval predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., JUDr. Ing. Miloš Ronec. Dodal, že tento fakt sa výrazne podpísal pod minuloročnými rekordnými výnosmi TIPOS-u.

TIPOS v roku 2011 vydal 15 nových žrebových emisií a ďalších 10 „dobiehalo“ ešte z roku 2010. „Najlepšie sa predávali žreby z minuloročnej emisie Prasa v žite. Predalo sa ich bezmála 9-miliónov kusov. Z tejto emisie sme vyplatili vyše 2,4 milióna výhier v celkovej hodnote vyše 2,54-mil. eur,“ uviedol šéf TIPOS-u.

Z množstva viac ako 38,7 mil. vlani predaných žrebov bolo takmer 9,3 mil. výhier. „Hráčom a fanúšikom žrebov sme minulý rok vyplatili výhry v celkovej hodnote viac ako 18,3 mil. eur,“ povedal Ronec.

Pre rok 2012 pripravuje spoločnosť TIPOS niekoľko žrebových emisií. „V predaji budú nové emisie obľúbených žrebov Prasa v žite, Super prasa v žite, Vianočná lotéria. Samozrejme, že hráčov potešíme aj ďalšími emisiami žrebov, spomeniem napríklad Sejf, Amorov šíp alebo Znamenia,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti TIPOS. Podľa neho budú zaujímavé aj novinky - žreby s tematikou NHL a žrebové Bingo. „NHL žreb plánujeme emitovať v priebehu septembra. Ide o licencovaný produkt, na žreboch budú vyobrazení slovenskí hokejisti z NHL. Čiže budú to príťažlivé žreby pre hráčov, fanúšikov hokeja i pre zberateľov. Atraktivita tejto žrebovej emisie bude znásobená aj vysokou hlavnou okamžitou výhrou a možnosťou vyhrať výlet pre dve osoby do vybraného NHL klubu,“ informoval

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. je v súčasnosti lídrom v predaji stieracích žrebov na Slovensku. Okamžité lotérie (stieracie žreby) prevádzkuje na základe individuálnych licencií udelených Ministerstvom financií SR. Okrem toho prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10, KLUB KENO a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

 

Vyberte región